среда, 23 октября 2013 г.

Зустріч молодих літераторів


19 жовтня 2013 р.
Нарядна осінь дороге намисто,
Золоте волосся розплела над містом
Кольорові фарби вийняла з кишені
І малює осінь жовтим по зеленім.
Сприятливої пори , щоб зібратися  молодим літературним талантам  годі й сподіватись. Сама природа дарувала натхнення , щоб читати  вірші і прозу, ділитися  думками , планами , ловити  прекрасні миті найчарівнішої  пори року. Новосанжарська ЦРБ ще раз підтвердила , що є  не лише  інформаційним  центром , а й осередком культури в нашому районі.
В неформальній обстановці в рамках літературного клубу « Джерело» відбулося зібрання молодих літераторів Новосанжарщини.
Молоді і юні дарування Юрій Коцегуб, Роза Туманова, Володя Паршевлюк, Настя Позднякова зібралися, щоб  почитати і послухати колег по літературному цеху, обмінятися маленьким літературним досвідом. Роза читала вірші глибоко філософські, Настя і Володя – новели на надзвичайно актуальні  теми сьогодення, а  найдосвідченіший ( двічі учасник « Коронації слова  і лауреат в т.ч.) Юрій  розповів про те, над чим зараз працює – це знову історична проза!
Багато говорили про сучасну українську літературу, виклики сьогодення,  раділи сонячному листопаду жовтневого дня і сподівалися, що наступного разу зібрання буде чисельнішими.

Комментариев нет:

Отправить комментарий