понедельник, 27 июля 2015 г.

Канікули, літо та «Літні читання»! в сільських бібліотеках

Маячківська СБФ: під час оздоровчого літнього періоду з вихованцями табору проводяться різноманітні заходи : малюнок на асфальті, бібліотечні уроки, мандрівки, читаємо на свіжому повітрі. На закінчення заходів - дітей пригощають пирогами, цукерками, морозивом, печивом.
Для дошкільнят та учнів 1-4 класів  в бібліотеці оформлений куточок для малюка  «Острів відпочинку», де молодші читачі мають змогу цікаво проводити час, а саме – пограти в м’якими іграшками, в  настільну гру чи змоделювати, повирізати з дитячих журналів, помалювати,  познайомитися з новою літературою в той час, коли батьки чи старші братики-сестрички вибирають книги або прийшли на репетицію до будинку культури.


Для корисного і веселого літнього відпочинку читачів в Драбинівській бібліотеці було заплановано багато цікавих заходів. 
Галявина перед бібліотекою завжди чекає на своїх маленьких гостей.
Для читачів молодшого шкільного віку було проведено огляд періодичних видань «Гортаємо сторінки журналів», під час якого бібліотекар детально познайомила дітей з журналами «Джміль», «Умійко», «Веселі саморобки», «Смайлик»,  «Колобочок», «Малятко».








У Великосолонцівській СБФ: екскурсії до бібліотеки, посвята в читачі, читання і обговорення цікавих книг, читання вголос, брейн – ринг за прочитаними казками, виставка дитячих робіт. 









1 комментарий:

  1. Добрий день.
    Дозвольте запросити переглянути такий матеріал http://bibrc.blogspot.com/p/blog-page_68.html?showComment=1438269068109
    І як буде цікаво, то долучитись до спільноти Бібліотека райцентру.

    ОтветитьУдалить