пятница, 6 июня 2014 г.

Мандрівка у світ мистецтва



Під такою назвою проходить в ЦРБ цикл бібліотечних бесід та екскурсій, мета яких бібліотекарі знайомлять відвідувачів з найновішою інформацією в книгах, журналах, газетах, в Інтернеті та культурно- мистецькими проектами, які мають місце в районі та селищі. Зокрема виставкою картин молодого художника Мухіна Андрія, що експонується у бібліотеці.
 
5 червня діти з літнього шкільного табору з розповіді бібліотекаря дізналися про історію нашого краю, ремесла, якими досконало володіли його жителі, та їх боротьбу за право вільно жити на своїй землі.
Картина О. Кунавіна 1800 року «Містечко Санжаров» (копія місцевого художника П.Лахна) продемонструвала дітям які були наші Нові Санжари 200 років тому. 
Ознайомилися з книгами краєзнавчого фонду бібліотеки, оглянули виставку Андрія Мухіна.

6 червня  бібліовідеоекскурсію «Визначні місця Нових Санжар» для учнів 8- х класів НВК підготували та провели  учитель історії Г. Бунецька та бібліотекар ЦРБ Т. Паттієва. Відвідувачі дізналися про маловідомі і маловивчені сторінки минулого  Новосанжарського краю, ознайомилися з викладкою літератури «Новосанжарщина: історія, література, культура», переглянули виставку А.Мухіна.

Комментариев нет:

Отправить комментарий