четверг, 14 ноября 2013 г.

Літературні читання в Новосанжарській ЦРБ



12 листопада 2013 року до літературного клубу « Джерело» , що діє при Новосанжарській ЦРБ , завітали гості з Кобеляцького району, відомого, як батьківщина О.Гончара, П.Загребельного, Ю. Дольд – Михайлика – представники творчого об’єднання « Літератор», очолюваного  Л. Б. Митьком. Нас привчили до думки, що справжні книги виходять  лише в Києві, а провінція до них неспроможна. Але час змінив стереотипи, і ця зустріч переконливо це довела. Гості з Кобеляк багато і натхненно читали, тематика їх творів різнопланова, актуальна і цікава – це і голодомор, і екологія, і лірика. Поезії сповнені особливого українського аромату. І автори їх виступають зрілими, цілком сформованими  поетами. Становлення Кобеляцької районної громадської  організації «Літератор» відбувається за активної підтримки Кобеляцької райдержадміністрації та райради.

Літератори Кобеляччини презентували свої творчі доробки новосанжарським колегам по  перу. І кожен автор мав за честь залишити для нашої бібліотеки свої власні книги. Зустріч засвідчила, що українська земля щедра на хліб і справжні таланти, і  справжні книжки, як за змістом так і за мистецьким оформленням, виходять і у провінції.
Гостям з Кобеляк було цікаво послухати і господарів. Свої вірші читали Г. Демиденко та В. Чепіжний.  Атмосфера зустрічі  була  непротокольною,емоційно схвильованою, обмінювались думками, враженнями. В планах – візит у відповідь до Кобеляк.



Комментариев нет:

Отправить комментарий