суббота, 28 сентября 2013 г.

Флешмоб

27вересня 2013року працівники Новосанжарської центральної районної бібліотеки організували і провели флеш моб «Читаюча молодь» в рамках інформаційної кампанії «Бібліотека шукає друзів». Партнерами в рекламній акції виступили учні 10 – А і 10 – Б класів Новосанжарського НВК вчитель Шовкопляс Н.І.

     Мета флеш мобу – інформування жителів селища та його околиць про роль сучасної бібліотеки в суспільстві, про нові можливості які відтепер надають модернізовані бібліотеки, серед яких і Новосанжарська центральна районна бібліотека.
Осінь– це  чудова пора року. І це ще один зайвий привід не сидіти в приміщенні бібліотеки, а піти і поспілкуватися з жителями нашого селища проінформувати – яка у нас чудова сучасна бібліотека.
     Не вагаючись,бібліотекарі  і учні завзято старалися привернути увагу жителів селища.
     Перехожі, автовласники, молоді мами зацікавлено дивилися на групу людей, які з інтересом обговорювали всі переваги інноваційних послуг сучасної бібліотеки. Молодь відразу здогадувалася, що це флеш моб, а сміливці приєднувалися до нашої акції. Враз запанувала атмосфера відчуття причетності до спільної справи!
     Наша мета – поєднати традиційну культуру спілкування з книгою із новітніми інформаційними технологіями! 
Хочете приємно здивуватися, відкривши цілком новий світ інформації, технологій, і спілкування? Інтернет, книги, музика, цікаві події, неординарні особистості, і ще багато нових послуг – усе для вас.
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ В СУЧАСНІЙ БІБЛІОТЕЦІ!!!






Комментариев нет:

Отправить комментарий