четверг, 12 сентября 2013 г.

Онлайн флешмоб


Любителів читання

Каплуновський  Володимир  -  викладач дитячої музичної школи. Любить документально – історичну літературу,бо вважає ,що незнання народом своєї історії загрожує національним інтересам держави.
Нагорняк Віктор читає історичну та технічну літературу, бо має технічну освіту, а історія подобається зі школи. Вважає, що ніяка наука так не перекручена, як історія, бо так було вигідно радянській владі. Улюблений журнал : « За рулём».
Побажання бібліотеці – багато історичних правдивих книг, щоб молодь читала і розуміла суть тих подій ,що відбуваються в державі.

Іван, з Котельви -  торговий представник, освіта вища, любить читати А.Чехова та  ОГенрі – знаходить у них спільне. У Нових Санжарах проїздом по роботі, було півгодини вільного часу і зайшов до бібліотеки, саме до бібліотеки!
Кибкало  Микола - економіст. Цікавиться книгами про те,як заробити гроші , для загальної інформаційної  обізнаності  - газетами. Шукає цікаве зайняття на пенсії. Улюблений журнал - «Країна». Буває в бібліотеці два рази в день. Бажає, щоб життя було наповнене красою.  Хобі – «Оріфлейм».
Житник Оксана працює в дитячому будинку, вільного часу не вистачає,але завжди знаходить його, щоб прийти до бібліотеки з малою донечкою Аліною,яка дуже любить читати. Хобі: разом з чоловіком облаштовують свій двір в стилі  етно , вирощує багато квітів,тому читає журнали «Дім Сад Город» та «Квіти України».

Йосипенко Аліна – агроном зо освітою, психолог за покликанням і станом душі,нині - реалізатор на ринку за життєвими обставинами. Вперше записалася до бібліотеки, цікавиться літературою,яка б допомогла гармонізувати стосунки в сімї.

Комментариев нет:

Отправить комментарий