понедельник, 22 апреля 2013 г.

«Ще не було епохи для поетів, Але були поети для епох!»


22 квітня у Новосанжарській районній бібліотеці відбулася презентація книги Івана Дзюби «Є поети для епох». Ця книга – дослідження автором творчості Ліни Костенко на тлі її автобіографічних розповідей, те, чого так довго чекали шанувальники творчості поетеси. ЇЇ майже інтимна відвертість на тлі
неймовірних перипетій другої половини XX століття, в яких лихоманило нашу державу, на тлі надзвичайних імен і постатей, на тлі великого характеру. Інтерв’юер Ліни Костенко – ще одна постать, ім’я якої неодмінно привабить читачів, напевно, єдина людина, яка могла витримати високу ноту розмови, - донька Ліни Василівни Оксана Пахльовська.
У читальному залі зібралося понад 40 чоловік. У презентації взяли участь учні та вчителі - філологи Новосанжарського НВК, Великосолонцівської ЗОШ, Старосанжарської ЗОШ та просто поціновувачі таланту поетеси.
Запрошуємо шанувальників творчості Ліни Костенко, поетеси, культуролога, громадської діячки, відкрити для себе нове видання: книгу Івана Дзюби «Є поети для епох».
Тож завітайте у відділ загального читального залу Новосанжарської ЦРБ для цікавої і змістовної розмови з поетесою через книгу І.Дзюби.



«Ще не було епохи для поетів,
Але були поети для епох!»
                       Л. Костенко

Комментариев нет:

Отправить комментарий