четверг, 2 июля 2015 г.

Творча лабораторія – практикум бібліотек Новосанжарського району

На базі Нехворощанської бібліотеки-філії  Новосанжарської централізованої бібліотечної системи відбувся районний семінар за темою «Роль і місце бібліотеки в організації змістовного дозвілля. Робота  клубів за інтересами» за участю директора централізованої бібліотечної системи Нездойминоги В.В., методиста І категорії ЦРБ Бесараб Л.М. та працівників бібліотек-філій. Досвідом в оганізації роботи клубів за інтересами читачів-дітей поділились бібліотекарі Маячківської та Драбинівської бібліотек-філій. 
Ірина Шелемба (бібліотекар Маячківської СБФ) розповіла про клуб сімейного читання «Казка на долонці», учасниками якого є діти, батьки, бабусі «Хай добром єднає нас світ казковий повсякчас» - девіз клубу.  

Катерина Киричок розповіла про роботу обєднаня  "Умілі руки". Діти виготовляють різні вироби: малюють малюнки на вільну тему, вирізають та склеюють різні поробки з журналів, ліплять вироби з пластиліну, вишивають. В бібліотеці влаштована виставка всіх дитячих виробів і малюнків під назвами" Завжди знайдеться діло для рученят умілих", "Світ очима дітей", «Ілюстрація до улюбленої книги», адже на заняттях обєднання керівник намагається прищепити дітям любов до читання.  
Про клуб за інтересами «Вечірня зоря» розповіла Любов Курінна завідуюча Соколововобалківською СБФ. Клуб обєднує творчих читачів немолодого віку. Клуб
«Надвечіря» Нехворощанської СБФ представила завідуюча Світлана Котова. Поділилася досвідом співпраці з територіальним центром, розповіла про здобутки за рік існування клубу. На закінчення семінару відбувся показовий захід: арт – досьє «Зігріти всіх теплом своїх сердець»

Комментариев нет:

Отправить комментарий